Werkdagen voor 17:00 besteld is direct verzonden (echt, beloofd)

Wij gaan er prat op dat uw bestelling snel in huis is. Zodoende is op werkdagen voor 17:00 besteld ook zelfde dag verstuurd. PostNL doet dan op de eerstvolgende bezorgdag een afleverpoging bij uw afleveradres.

Bekijk voor de zekerheid HIER bij PostNL hoe dat precies in zijn werk gaat.

Uw order verzenden of ophalen

Je hebt een mooi product besteld en natuurlijk wil je dit snel in huis. We snappen dit helemaal en zetten ons daar maximaal voor in.

Voor de bezorging vertrouwen we daarom de bestellingen aan PostNL toe. Hierdoor is doorgaans elke bestelling die wij versturen de volgende werkdag in huis.

Voor Belgie werken wij ook met PostNL. Ook over de grens is je pakket over het algemeen de volgende werkdag in huis.

* PER 1 APRIL 2017 is ons binnenlandtarief helaas met 0,15 cent ophoog gegaan. Dit is een prijsverhoging van PostNL.

Bezorgkosten

Nederland PostNL  3,50 euro
Belgie PostNL  7,95 euro

Nederland boven de 50 euro  Gratis
Belgie boven de 125 euro  GratisAfhalen en/of passen van producten

Het is bij ons gewoon mogelijk producten te passen en bekijken voor u tot aankoop overgaat. Ook kunt u na (online) bestellen uw bestelling ophalen en betalen (contant of pin) bij ons op locatie.

Indien u heeft gekozen voor betalen bij afhalen, houden wij de artikelen maximaal 5 werkdagen vast zonder tegenbericht. 

U bent van harte welkom in onze showroom van;

DI-VR - 12:00 tot en met 16:30
ZA - 11:00 tot 16:00

Indien u buiten deze tijden wenst te komen is dit uiteraard mogelijk. Neem voor de mogelijkheden even contact op via [email protected] of 010 737 01 22.

U vindt ons op de:

Nieuwe Haven 87A
3116 AB Schiedam

(parkeren voor onze deur is gratis, koffie ook)

PostNL afleverpunt

Om je nog beter dan dienst te zijn is het ook mogelijk de zending naar een Pakjegemak punt van PostNL te sturen. Bij het afrekenen in onze winkel kan je hiervoor gemakkelijk kiezen en er is altijd wel een punt in de buurt.


Afwijkend Afleveradres

Afwijkend Afleveradres is mogelijk bij uw bestelling. Bij het afreken wordt u gevraagd naar factuur en afleveradres, indien dit afwijkt van elkaar kunt u dit hier opgeven.

Transportgarantie

Mooie outdoor producten  verdient het om goed verpakt onderweg te gaan. Hiervoor doen wij altijd ons uiterest best. We proberen zo veel mogelijk rekening te houden met kostbare of breekbare producten. Wij zorgen voor goede dozen en ander verpakkingsmateriaal.

Mocht er desonkdanks een zending van ons in een zwaar beschadigde verpakking aankomen dan heeft u altijd de mogelijkheid de zending te weigeren. Dit is voor u en ons het makkelijkst aangezien het pakket dan weer bij ons terug komt.

Hierna kunnen wij u voorzien van een nieuw item.

Bedenktijd / herroepingsrecht

Bij Woutlander Outdoor krijg u 14 dagen bedenktijd na de start van de dag van ontvangst. In de 14 dagen mag het artikel, mits onbeschadigs en ongebruikt zonder opgave van raden retour gestuurd worden. 

Wij storten altijd uw betaling na acceptatie van het retourgestuurde product binnen 5 werkdagen terug.

Retouren zijn ten alle tijden op uw eigen kosten t.w.v. het reguliere pakket verzendtarief PostNL. U bent tijdens openingsuren ook altijd welkom de producten binnen 14 dagen na ontvangst van uw order terug te brengen bij ons in de showroom. 

Let op dat bij terugbetalingen wij geen betaalkosten terugstorten.

Afleverinstructies

Wij maken er u op attent dat afleverinstructies, welke u eventueel bij de order vermeld, niet meegenomen kunnen worden op het PostNL etiket of door de bezorgers in acht worden genomen. Zodoende zullen wij deze niet verwerken, u ontvangt hier geen bericht van.