Retourzendingen / ruilen

Het kan altijd gebeuren dat een product niet past of toch niet in de smaak valt. Bij Woutlander is het geen enkel punt om een zending retour te sturen.

U kunt dit eenvoudig doen door binnen 30 dagen na ontvangst van uw producten deze weer naar ons terug te sturen. Graag ontvangen wij hier een aankondiging van per email op [email protected] zodat wij de retour zo snel mogelijk kunnen verwerken (niet verplicht).

Wij accepteren alleen producten retour welke geheel onbeschadigd, ongebruikt en in originele verpakking zijn. Mochten wij van u een product ontvangen wat niet aan deze eisen voldoet dan zullen wij hier een prijscorrectie op doorvoeren. Wij stellen u hiervan per mail op de hoogte.

Omruilen van producten is mogelijk, voor ruilingen adviseren er altijd om dit bij ons in de Showroom te Schiedam te doen.

Terugbetalingen

Nadat het retour ontvangen is en door ons bekeken zullen wij overgaan tot terugbetaling van de producten. Een terugbetaling is exclusief de gemaakte verzendkosten (voor orders onder de 50 euro). 

Retourkosten

Deze zijn ten alle tijden voor de koper. Uiteraard kunt u producten ook retour brengen naar onze showroom te Schiedam.