Een goede rugtas kopen

Het kopen van een goede rugtas is best lastig. Zeker als je ziet dat er zó enorm veel rugtassen te koop zijn, met allemaal hun eigen pluspunten. Maar wat maakt een goede rugtas nou écht goed? En waarom is een goede rugtas zo belangrijk? Wij zochten het voor je uit!

Een goede rugtas ontlast je rug

Het maakt niet uit wáár je je rugtas voor gebruikt, maar een goede rugtas mag je niet in de weg zitten. Je zult dus op zoek moeten naar een rugtas die bij jouw lichaam past, en die ook passend is voor jouw doel! Wil je dagelijks een laptop, een aantal boeken en ook nog je eten en drinken veilig vervoeren? Dan is het wel zo prettig als de rugtas verschillende vakken heeft, zodat je laptop altijd goed beschermd is. Ben je echt een outdoor liefhebber en trek je het liefst ieder weekend de natuur in, dan heb je natuurlijk alweer een heel ander gebruik en dus een andere rugtas nodig. 

Aanpassen op je lichaamsbouw

Geen enkel lichaam is hetzelfde. Daarom is het belangrijk dat je een rugtas koopt die je een beetje kunt aanpassen op je lichaam. Zo is het fijn als de rugtas verstelbaar is. De schouderbanden zijn in veel gevallen wel verstelbaar, maar de rugtas die je koopt moet dan wel comfortabel blijven. Er zijn ook steeds meer rugtassen die je ook rondom je middel kunt vastmaken en dus ook daar kunt verstellen. Ook dan is het belangrijk om goed te kijken naar je gebruiksdoel. Wil je deze rugtas ook op de fiets gebruiken? Hoe fijn zit de rugtas dan?

We hoeven jullie natuurlijk niet uit te leggen dat er een verschil zit tussen het lichaam van een man, vrouw, of een kind! Ook daarom is het belangrijk om goed te kijken of de rugtas écht bij je lichaamsbouw past. Vrouwenrugtassen zijn helemaal hip, en echt niet allemaal tuttig en roze, maar wél ergonomisch verantwoord!

Veel verschillende rugtassen bij Woutlander

Gelukkig kun je bij ons veel verschillende rugtassen vinden. Van kleine dagrugtassen, tot aan de grote hiking en trekking rugtassen. Bij Woutlander kun je terecht voor Tatonka tassen, maar ook van het merk Savotta. Savotta heeft bijvoorbeeld een 'East Pack lookalike'. Een fijne, simpele rugtas maar wél voorzien van een Key Flag Symbol. Maar ook aan de jeugd is gedacht. Tatonka heeft een aantal hele leuke kinder rugtassen gemaakt waardoor je met het hele gezin naar buiten kunt. 

Twijfel je of een rugtas goed past? Of weet je niet zeker of alles erin past wat je wilt? Kom dan gerust langs bij ons pas & pick up punt in Schiedam. Mocht je niet uit de buurt komen, dan mag je natuurlijk altijd de tas bestellen; wanneer de tas niet is wat je ervan verwacht kun je deze binnen 30 dagen retour sturen, zo makkelijk zijn we nou bij Woutlander.

Een fijne rugtas voor jong, oud, man, vrouw of kind koop je bij Woutlander. Daarmee koop je niet alleen een rugtas, maar ook een stukje comfort en altijd een stukje advies.